Skip til hoved indholdet

Ledig stilling

Lemvig set fra oven.png 

Opfordring til borgere der er i gang med eller har sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse

Vi har brug for din hjælp!
Lemvig Kommune opfordrer borgere der er i gang med eller har sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse til at melde sig som ekstra personale i den aktuelle situation med ny Coronavirus.

Vi forudser, som Region Midtjylland og flere andre kommuner, at vi kan få brug for ekstra sundhedsfaglig og pædagogisk personale i de kommende uger.

Kommunen kan få brug for flere ansatte til blandt andet ældrecentre, bosteder, hjemme- og sygeplejen, samt i skoler og dagtilbud.

Derfor har vi brug for din hjælp.

Vi søger blandt andre lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter, terapeuter, tidligere sygeplejerske, SOSU-medarbejder, personale på orlov fra faget, eller studerende inden for sundhed eller pædagogik.

Har du mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Lemvig Kommune i den aktuelle situation, kan du tilbyde din hjælp ved at trykke på "Send ansøgning" nede i bunden.

Vi kontakter dig, hvis vi får behov for dig og dine kompetencer.

Du får løn ifølge overenskomsten.

Vær opmærksom på, at sikre hos A-kasse og pensionsselskab om evt. lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.

Har du spørgsmål må du endelig kontakte Trine Langer Eriksen på mail: Trine.Langer.Eriksen@lemvig.dk eller telefon: 9663 1064

Med venlighilsen
Lars Keld Hansen, Kommunaldirektør 

Stillingsbetegnelse

Opfordring til borgere der er i gang med eller har sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse

Område

Lemvig Kommune

Arbejdstid

Tilkald

Ansættelsesvilkår

Tidsbegrænset ansættelse

Evt. egen hjemmeside

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Trine Langer Eriksen

Telefon 9663 1064