Lemvig Kommunes vision
” Vi udvikler fremtidens bæredygtige kommune gennem handlekraft og forpligtende fællesskaber”
Forpligtende fællesskaber
- hvor alle involverer sig og giver noget til hinanden
- hvor der skabes tillid, nærhed og tryghed
- hvor vi indgår i større fællesskaber, lokalt, nationalt og globalt
Handlekraft og vilje til at tænke nyt
- her er kort fra nye idéer til handling
- her tager vi ansvar i eget liv
- her gør vi os umage
Bæredygtig udvikling
- vi fremtidssikrer vækst
- vi løser de udfordringer, vi står i
- vi tænker på generationerne efter os
Muligheder som social- og sundhedshjælperelev i Lemvig Kommune:
- I Lemvig Kommune vil du møde kompetente og engagerede vejledere.
- Som social- og sundhedshjælperelev vil du udføre professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp til borgere i kommunens plejeboliger eller i en hjemmeplejeordning i et rehabiliterende perspektiv. Du skal skabe struktur i borgerens hverdag, hvor du ofte vil være den gennemgående person hos ældre borgere.
- Du bliver som elev, en del af et arbejdsfællesskab og deltager i arbejdsopgaver indenfor almindelige dagligdags gøremål, som borgerne ikke selv mestrer f.eks. hjælp med personlig hygiejne, rengøring og servering af mad. Du er også med til at igangsætte aktiviteter, der styrker borgernes livskvalitet og mestringsevne og arbejder ligeledes med tidlig opsporing, pårørendesamarbejde og borgerens sundhedsudfordringer i forhold til bl.a. ernæring og demenssygdomme.
Forventninger til dig som Social og sundshjælperelev
- At du er mødestabil
- At du tager ansvar for egen læring
- At du tager initiativ
- At du er ordentlig, ansvarlig og ærlig
Fakta om ansættelse
- I Lemvig Kommune søger vi Social og sundhedshjælperelever. Se kommunens hjemmeside i forhold til stillingsopslag eller kontakt uddannelseskoordinator for nærmere information.
- Løn under hele uddannelsen – både skole og praktik. Kontakt FOA om uddannelsens aktuelle lønsatser eller se på overenskomsten for Social- og Sundhedspersonale. Lønnen afhænger af din alder og erhvervserfaring.
Læs mere om uddannelsen her
- Uddannelsen veksler mellem skole og oplæring. Skoleperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolens afdeling i Holstebro. Du kan se en udførlig beskrivelse af uddannelsens adgangskrav, indhold og sammensætning på SOSU-skolens hjemmeside https://www.sosumv.dk/
- Hvis du er over 25 år, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) forud for en ansøgning, som beskriver, om du er berettiget til merit for dele af uddannelsesforløbet.
Du kan bestille tid til en RKV på SOSU-skolen.
Kontaktperson
- Uddannelseskoordinator Julie Skjelborg Frederiksen, Julie.Skjelborg.Frederiksen@Lemvig.dk tlf. nr. 96 63 19 41 / 22 23 98 54